1. Publicatie

Foto's die gemaakt worden kunnen mogelijks gepubliceerd worden op mijn sociale media (Instagram, Facebook...) én/of website van BSL. Indien de klant geen publicatie van de foto's wenst, dan dient hij dit vooraf te melden.

2. Levertijd

De klant ontvangt ten laatste een maand na de shoot zijn afgewerkte foto's in een online collage. Via een online link zijn de foto's te raadplegen en kunnen deze gedownload worden. De link mag gedeeld worden met familieleden. BSL kan op geen enkele manier aansprakelijk gehouden worden voor eender welk misbruik, ongewenst gebruik of andere. De fotograaf is niet aansprakelijk voor problemen met het downloaden of versturen van bestanden. Het is de klant zijn verantwoordelijkheid zijn gewenste bestanden door te sturen naar de gewenste personen, klanten krijgen hiervoor een video ter hulpmiddel, lukt het de klant dan nog niet bestanden door te sturen of te downloaden dan moeten de klanten een andere partij inschakelen om hen te helpen bij het downloaden en versturen van bestanden.

3. Betaling

Op voorhand krijgt men een offerte met hierop een richtprijs. De prijs op de offerte zal niet veranderen tenzij er extra zaken bijgeboekt worden. Nadat de shoot plaatsvond, zal de klant een factuur ontvangen. De factuur dient binnen de 10 dagen betaald te worden. Indien de betaling niet ontvangen wordt, zullen de foto's niet afgeleverd worden. 

4. Voorschot
Een voorschot kan gevraagd worden ter bevestiging van een datum, de voorschot wordt enkel teruggestort bij een annulering door onvoorziene omstandigheden bv een ziekte, sterfte en dergelijke. Het voorschot wordt niet terug betaald wanneer de klant een nieuwe fotograaf wilt aanstellen voor de diensten of wanneer er korter dan 1 maand vooraf nog geannuleerd wordt.

4. Vervoerskosten

Op de offerte zal u zien dat er vervoerskosten worden aangerekend van en naar de locatie. Indien men niet akkoord gaat met deze regeling, wordt de shoot geannuleerd. De vervoerskosten kunnen in loop der tijd veranderen van prijs. Voorlopig hanteert BSL de volgende berekening 0,4 euro/km.

5. RAW - beelden

De klant zal enkel en alleen de bewerkte versie van de foto's te zien krijgen. Het is niet mogelijk de RAW - versie te ontvangen.

6. Schade

Voor, tijdens en na een shoot is de fotograaf niet aansprakelijk voor materiële of lichamelijke indirecte schade ontstaan bij de opdrachtgever alsook niet bij de locaties waar gebruik van wordt gemaakt.

7. Cadeaubonnen

Indien een cadeaubon aangekocht en betaald is, kan deze niet meer opnieuw ingeruild worden. Een cadeaubon dient voor ontvangst betaald te worden, indien geen betaling werd ontvangen zal de cadeaubon niet verstuurd worden.

Algemene voorwaarden