Ik ben een sunset lover, Ben erg spiritueel aangelegd en let op de kleinste details.

Ken je dat gevoel dat je leeft in een moment en je even stilstaat en denkt; 'wauw, wat is het vandaag een mooie dag.' Dit is het gevoel waarnaar ik streef tijdens mijn shoots.

BSL staat voor 'Bright Side of Life', daarmee verwijzen we naar de mooie verhalen die we mogen vastleggen met onze cameras. Het mooie der dingen. BSL houdt van eenvoud, spontaniteit en warmte. 

always look on the Bright Side of Life

Hi! Ik ben Fleur, oprichtster van BSL

Over mij


Als kind speelde ik met lieveheersbeestjes en had ik altijd oog voor de kleine simpele dingen. Ik was vaak bezig met dingen waar anderen van mijn leeftijd niet mee bezig waren. Ik genoot van de fluitende vogels op de speelplaats, van de zonnestralen op mijn huid, de kleine beestjes om mij heen en nog veel meer. Op een dag vroeg ik een camera om al dat moois te kunnen vastleggen. Van reisfoto's naar shoots met vriendinnen, naar foto's van dieren alles legde ik vast met mijn cameraatje. Ik wou fotograaf worden. Maar met het opgroeien verwaterde mijn droom een beetje tot ik een oproep zag 'Wij zoeken nog een extra fotograaf' een groepje ondernemers zochten een derde fotograaf, ik solliciteerde, raakte door het sollicitatieproces en werd professionele fotograaf bij dit groepje. Toen kwam de corona periode eraan en mijn job als derde fotograaf kon ik niet meer uitvoeren, we mochten niet met zoveel man naar een opdracht toe in die periode. Na lang twijfelen zette ik de stap om mijn eigen bedrijf op te richten en ja hoor zo is BSL of ook wel Bright Side of Life ontstaan, nu heb ik de kans om met mijn eigen bedrijf jullie mooie verhalen vast te leggen.

Mijn verhaal

Bali

Zuid-afrika

Spanje

Horseshoe bend, arizona

Italie

Wist je dat ik ook internationaal shoot? Met trots kan ik zeggen dat BSL al heel wat internationale beelden heeft kunnen vastleggen. Twijfel dus zeker niet om me mee te vragen naar het buitenland! Samen bekijken we wat mogelijk is.

travel bucketlist

In 2021 maakte ik een reis met de auto naar Calpe, Spanje. Tijdens deze trip is mijn liefde voor reizen ontstaan. Rijden door de mooie wegen, staan op hoge bergen kijkend naar de horizon en de zon die verdwijnt, dat is hetgeen wat me levend doet voelen. 

Reizen!

Ik ben een échte natuur mens. Ik geniet ervan om de natuur in te trekken, de zonnestralen op mijn huid te laten vallen en de vogels te horen fluiten. In mijn shoots zie je dit ook naar voren komen, mijn favoriete locatie om te shooten is dan ook een bos!

De natuur!

Waar ik blij van word

leer me kennen

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.