Aanbod huwelijksfotografie

Aanbod Huwelijksfotografie

12u pakket

8u pakket

4u pakket

Ga naar:

Trouw jij binnenkort en ben je op zoek naar iemand die je sprookje op beeld kan vastleggen? Stop met zoeken want BSL zorgt voor jullie trouwfoto's op maat. Heb je iets in je hoofd, wens je inspiratie te krijgen voor je huwelijk? Door een erg persoonlijke aanpak biedt BSL net dat tikkeltje extra. Ik bied maar liefst 3 verschillende trouwpakketten aan zodat jullie als koppel kunnen kijken wat het beste bij jullie aansluit. 

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Dit wil ik!

Website Assets-Arch Outline

4u pakket

600 euro excl. vervoerskosten EXCL. BTW

- Kennismakingsgesprek  
- Opvolggesprek 1 maand voor het huwelijk
- Kleine preview dag na trouw
- 4u aanwezigheid op het huwelijk
- bewerkte foto's in HR (ong. 200)Wat is inclusief?

Willen jullie een aantal beelden om jullie bijzondere dag vast te leggen, maar willen jullie de rest van de dag hoofdzakelijk genieten van jullie tweetjes samen met familie/vrienden? Dan is mijn kleinste pakket de ideale oplossing. Hierbij ben ik voor een aantal uurtjes aanwezig op jullie huwelijk en hebben jullie toch nog mooie beelden over aan jullie bijzondere dag.

4u fotografie op je huwelijk

Let's keep it beautifully Small

Dit wil ik!

8u pakket

1100 euro EXCL. VERVOERSKOSTEN EXCL. BTW

- Kennismakingsgesprek  
- Opvolggesprek 1 maand voor het huwelijk
- Kleine preview dag na trouw
- 8u aanwezigheid op het huwelijk
- bewerkte foto's in HR (ong. 500)
- Een samengesteld 'trouw verrassingspakket pakket' bij aanvang

Wat is inclusief?

Willen jullie voor eeuwig herinneringen aan jullie bijzondere dag? Willen jullie kunnen terugblikken op dit bijzonder moment en voor een tijdloze periode kunnen nagenieten? Met het dagpakket leg je alle hoogtepunten van jullie bijzondere dag vast. Jullie zullen met dit pakket kunnen terugblikken op jullie mooi verhaal.

8u fotografie op je huwelijk

Let's go for some more

Website Assets-Arch Outline

Anoniem

Dagelijks horen we mensen nog complimenten geven over onze trouwfoto's, Fleur heeft dit erg goed vastgelegd, ze heeft oog voor details en stelde me gerust.

"We krijgen nog elke dag complimenten over de foto's!"

Dit wil ik!

12u pakket

1500 euro EXCL. VERVOERSKOSTEN EXCL. BTW

- Kennismakingsgesprek  
- Opvolggesprek 1 maand voor het huwelijk
- Kleine preview dag na trouw
- 12u aanwezigheid op het huwelijk
- bewerkte foto's in HR (500+)
- ontvangst beelden 1 maand na huwelijk
- Een samengesteld 'trouw verrassingspakket pakket' bij aanvang

Wat is inclusief?

Willen jullie de meest bijzondere dag uit jullie leven tot in de details kunnen herbeleven alsof het net heeft plaatsgevonden? Willen jullie de emoties blijven herbeleven en dit voor eeuwig hebben als tastbare herinnering? In mijn grootste pakket leg ik ieder moment van de dag zo écht mogelijk vast tot in de kleinste details. Jullie verhaal wordt 1 geheel en je zal hierop kunnen terugblikken alsof het gisteren heeft plaatsgevonden.

12u Fotografie op je huwelijk

WE WANT IT ALL

Dat ging snel! Jullie huwelijksdag is al gepasseerd, de volgende dag kunnen jullie alvast al een kleine preview verwachten met een tiental foto's in om als eens kort terug te blikken op jullie mooie dag. Vervolgens moet de betaling afgerond worden en kunnen jullie even genieten van jullie nieuwste sprong in jullie relatie. Na een periode van 1 maand mogen jullie alle foto's verwachten in een mooie online gallerij die voor altijd blijft bestaan. Jullie verhaal is officieel met beelden vereeuwigd.

03. Bewerking & oplevering

Na het kennismakingsgesprek hebben jullie besloten met BSL verder te gaan, jullie ontvangen een offerte en moeten nu een voorschot betalen, na ontvangst van jullie voorschot ligt jullie data officieel vast!

02. Voorschot betalen

Voorafgaand op een huwelijk gaan er altijd twee gesprekken door. Een kennismakingsgesprek en een opvolggesprek. Tijdens het eerste gesprek kunnen er vragen gesteld worden, maken we al eens kennis en bespreken we al eens jullie noden/verlangens. Na dit gesprek krijg je tijd om even te overleggen (2 weken) en binnen dit termijn kan je kiezen of je verder wilt met BSL als fotografe voor jullie huwelijk. 

01. Kennismaking

Mijn werkwijze

how the magic happens

03. Opvolggesprek

We zijn inmiddels alweer een hele poos verder, nu wordt het tijd om ons echt te verheugen op jullie bijzondere dag. In het opvolggesprek alles tot in de details besproken. Dit gesprek vindt meestal 1 maand voorafgaand op jullie huwelijk plaats.

Laten we samen jullie verhaal vereeuwigen !