Tarieven

Tarieven

Prijzen bedrijfsshoots

Prijzen huwelijken

Prijzen locatie shoots en studio shoots

Ga naar:

Blik jij ook graag terug op je allermooiste herinneringen? Dan ben je bij het juiste adres. Ik help je om van de mooiste momenten een tastbare herinnering te maken. Door jullie momenten zo spontaan mogelijk te laten vastleggen, met oog voor detail, blikken jullie terug op een onvergetelijk moment alsof het gisteren plaatsvond. 

"Een investering in een fotoshoot is niet alleen een investering in beeldmateriaal, maar ook in jezelf. Het kan je zelfvertrouwen en professionaliteit een boost geven, waardoor het uiteindelijk zijn vruchten zal afwerpen."

Elke shoot begint aan dezelfde basisprijs : 100 euro. 

Boek je een shoot op locatie? Dan wordt er bovenop de basisprijs nog een kilometervergoeding bijgerekend van 0,4euro/km. 

Boek je een shoot van 100 euro? Dan ontvang je nadien 8 bewerkte beelden in hoge resolutie die je zelf kan uitkiezen uit een online galerij.

Wens je meer? Dan kan je ervoor kiezen om na je shoot nog een extra pakket te nemen waardoor je meer beelden krijgt en leuke extra's:

Dit wil ik!

Website Assets-Arch Outline

Klein

+ 50 euro bovenop de basisprijs

+ 5 extra beelden in HR bovenop de beelden in de basisprijs

Wat is inclusief?

Ben je zo tevreden dat je niet kan kiezen uit al die mooie beelden? Geen nood! Dankzij dit basispakket kan je ervoor kiezen nog een paar extra beelden toe te voegen aan jouw basisshoot.

Keep it low budget but add some more

groot

middel

klein

Dit wil ik!

Middel

+ 100 EURO BOVENOP DE BASISPRIJS

+ 12 extra beelden in HR bovenop de beelden  in de basisprijs
+ een klein harmonica boekje (zie foto)

Wat is inclusief?

Heb je zin in een klein tikkeltje extra? Binnen dit pakket krijg je wat extra beelden en daarbovenop nog een klein extraatje om voor eeuwig te koesteren.

Give me something special

groot

middel

klein

Dit wil ik!

Website Assets-Arch Outline

Groot

+ 200 EURO BOVENOP DE BASISPRIJS

+ alle beelden uit je galerij
+ een fotoalbum (20x20)

Wat is inclusief?

Ben je helemaal weggeblazen door alle mooie beelden die BSL maakte tijdens je shoot en kan je écht niet kiezen? Dan is dit pakket helemaal iets voor jou. Naast alle beelden krijg je ook nog eens een fotoalbum er bovenop die je voor altijd kan bijhouden. 

I just can't choose

Groot

Middel

Klein

Prijzen studio shoots en shoots op locatie

Pakketten bovenop basisprijs: (vrijblijvend)

Dit wil ik!

4uur

600 EURO EXCL. VERVOERSKOSTEN INCL BTW

- Kennismakingsgesprek  
- Opvolggesprek 1 maand voor het huwelijk
- Kleine preview dag na trouw
- 4u aanwezigheid op het huwelijk
- bewerkte foto's in HR (ong. 200)
- ontvangst beelden 1 maand na huwelijk

Wat is inclusief?

Willen jullie een aantal beelden om jullie bijzondere dag vast te leggen, maar willen jullie de rest van de dag hoofdzakelijk genieten van jullie tweetjes samen met familie/vrienden? Dan is mijn kleinste pakket de ideale oplossing. Hierbij ben ik voor een aantal uurtjes aanwezig op jullie huwelijk en hebben jullie toch nog mooie beelden over aan jullie bijzondere dag.

LET'S KEEP IT BEAUTIFULLY SMALL

12 uur

8 uur

4 uur

Dit wil ik!

8uur

1100 euro Excl vervoerskosten incl BTW

- Kennismakingsgesprek  
- Opvolggesprek 1 maand voor het huwelijk
- Kleine preview dag na trouw
- 8u aanwezigheid op het huwelijk
- bewerkte foto's in HR (ong. 500)
- ontvangst beelden 1 maand na huwelijk
- Klein extraatje

Wat is inclusief?

Willen jullie voor eeuwig herinneringen aan jullie bijzondere dag? Willen jullie kunnen terugblikken op dit bijzonder moment en voor een tijdloze periode kunnen nagenieten? Met het dagpakket leg je alle hoogtepunten van jullie bijzondere dag vast. Jullie zullen met dit pakket kunnen terugblikken op jullie mooi verhaal.

LET'S GO FOR SOME MORE

12 uur

8 uur

4 uur

Dit wil ik!

12 uur

1500 euro excl vervoerskosten INCL. BTW

- Kennismakingsgesprek  
- Opvolggesprek 1 maand voor het huwelijk
- Kleine preview dag na trouw
- 12u aanwezigheid op het huwelijk
- bewerkte foto's in HR (500+)
- ontvangst beelden 1 maand na huwelijk
- Klein extraatje

Wat is inclusief?

Willen jullie de meest bijzondere dag uit jullie leven tot in de details kunnen herbeleven alsof het net heeft plaatsgevonden? Willen jullie de emoties blijven herbeleven en dit voor eeuwig hebben als tastbare herinnering? In mijn grootste pakket leg ik ieder moment van de dag zo écht mogelijk vast tot in de kleinste details. Jullie verhaal wordt 1 geheel en je zal hierop kunnen terugblikken alsof het gisteren heeft plaatsgevonden.

WE WANT IT ALL

12 uur

8 uur

4 uur

plan je busniss gesprek

brands

een brandshoot, productshoot of foto's op een personeelsfeest? Plan een business gesprek in en ontvang een offerte op maat!

shoots op maat

Een fotoshoot is als het creëren van een visueel kunstwerk dat de essentie van jouw persoonlijkheid of merk vastlegt. Door te investeren in een fotoshoot, investeer je in de versterking van jouw unieke verhaal en uitstraling. Het is een kans om te laten zien wie je bent en wat je wilt uitstralen, waardoor je jezelf en je merk op een unieke manier kunt presenteren aan de wereld. De foto's die hieruit voortkomen, kunnen dienen als een krachtig hulpmiddel om klanten aan te trekken, je merk te versterken en jouw verhaal te vertellen op een manier die zowel creatief als authentiek is. Kortom, het is de investering waard omdat het je in staat stelt om jouw verhaal op een onvergetelijke manier te vertellen en jezelf op een nieuwe manier te ontdekken.

"Good pictures are the building blocks of a strong brand, capturing the essence and personality that sets you apart from the rest."

"A photoshoot can be the best investment you make, capturing moments that will last a lifetime and telling your unique story in a way that nothing else can."